Wat is verzekerd?

In onze samenleving staat tijd centraal. Uw horloge is dan ook een onmisbaar accessoire. Voor bijna alles kunt u een verzekering afsluiten. Wij bieden u een verzekering voor uw horloge aan omdat dit kan vaak een dure aankoop is. Wij verzekeren horloges met een aankoopwaarde van min. €2000 en dit vanaf €85 op jaarbasis.

Bereken zelf uw offerte via onze berekeningsmodule. Is uw horloge meer dan €10.000 waard? Dan wordt deze op maat verzekerd. Vraag hier een voorstel aan.

De horlogeverzekering is een verzekering “alle risico’s”. Dat houdt in dat uw horloge binnen Europa of wereldwijd verzekerd is in geval van:

Voor wie is de Horlogeverzekering interessant?

Uw uurwerk is een kostbaar bezit. In de letterlijke betekenis maar ook op emotioneel vlak. Zorg ervoor dat u het elke dag met een gerust hart kan dragen. Wees goed verzekerd tegen een goede prijs: met de horlogeverzekering bent u wereldwijd verzekerd tegen diefstal en schade. Of dit nu de nieuwste Rolex is of een Mont Blanc van 1 jaar oud, u wil niet dat uw horloge beschadigd geraakt of gestolen wordt.

Wat in geval van schade?

Alle uurwerken ondergaan een onderzoek en er wordt steeds naar een juiste oplossing gezocht: de beste optie wordt gekozen om het uurwerk terug in goede staat te brengen. Indien het niet hersteld kan worden, wordt er binnen de garantieperiode gekeken naar vervanging door een nieuw horloge en buiten de garantieperiode kan de werkelijke waarde terugbetaald worden. Een vrijstelling of franchise bedraagt €200.

Indien er schade is door gebrekkig onderhoud of graduele gebruiksschade, wordt dit niet gedekt. U hoort uw horloge te behandelen als een “goede huisvader” en periodiek op onderhoud te gaan. Om de waterdichtheid bijvoorbeeld te controleren en garanderen, brengt u uw horloge best elke 2 jaar binnen.

Horlogeverzekering werkt samen met een erkend Horlogemaker: Roberto de Bokx. Roberto heeft een gecertificeerd atelier en onderhoudt en repareert de meest toonaangevende merken, waaronder Omega, Breitling, TagHeuer, Polar …