Door de jarenlange ervaring van Solvas in de verzekeringsbranche kwamen we op een hiaat in de markt: het verzekeren van horloges. Solvas heeft samen met ervaren horlogehersteller Roberto de Bokx de noden in kaart gebracht en een tailor-made verzekering in de markt gezet. Wie zijn wij?

Solvas

Solvas biedt u een totaalaanpak in verzekeringen, bankzaken, financiële begeleiding en vastgoed. Als ondernemer of ambitieuze particulier kan u bij ons terecht voor expertise, een plan op maat en een doorgedreven persoonlijke aanpak. Geen enkel dossier is voor ons gesneden brood! Wij stemmen onze dienstverlening af op uw individuele, unieke situatie.

U wenst de levensstandaard die u hebt opgebouwd te beschermen, vandaag en in de toekomst. Daarnaast wenst u uw vermogen te structureren en zo optimaal mogelijk te organiseren. We got it. We zorgen voor de begeleiding van A tot Z om uw vermogen te beschermen en op te bouwen.

Dit doen we met een ervaren, enthousiast en gespecialiseerd team van medewerkers én met een sterk netwerk. Met een proactieve aanpak blijven we steeds op zoek naar wat voor uw onderneming of uzelf de beste keuzes zijn, in een snel evoluerende omgeving. Dit nooit vanuit korte termijn gewin, maar vanuit een lange termijn visie. We do more.

Firma de Bokx

Uurwerkhersteller de Bokx is een gecertificeerd en gespecialiseerd herstellingsatelier. Het onderhouden van uurwerken is naast de dagdagelijkse taak ook een passie. Antieke horloges en klokken worden met de meest moderne apparatuur hersteld. Daarbij zijn we een erkend en gecertificeerd Omega-, Tag Heuer- en Breitling-atelier. Om up-to-date te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen worden regelmatig verschillende stages in Zwitserland gedaan. Kortom, we zijn een vakkundig atelier die voldoet aan de hoogste Zwitserse standaard!